Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2019

Ολα μικρά αλλά χρήσιμα

μια γαλοπούλα που έχει ανοιχτα τα φτερά της και στεκεται καμαρωτη
 Τώρα που είναι Χριστούγεννα και αρκετοί θα φτιάξετε γαλοπούλα γεμιστή,αν τη γεμίσετε με τα συκώτια και το ρύζι ,καλό θα ήταν να βάλετε και μισό κιλό κιμά μέσα στη γέμιση απο μοσχάρι και χοιρινό ανακατεμένο,της δίνει άλλη γεύση.
γατα σε κήπο
 Για να μην σκάβουν τον κήπο σας και αφήνουν ακαθαρσίες η σας ξεριζώνουν τα λουλούδια τα συμπαθέστατα αυτά ζωάκια,οι γατούλες στύψτε δυο λεμόνια και λίγο νερό και ψεκάστε στα μέρη που πηγαίνουν ,δεν τους αρέσει καθόλου η μυρωδιά ,επίσης καλό είναι να σκορπίσετε Ελληνικό καφέ, ούτε αυτή η μυρωδιά τους αρέσει.
 Για να έχετε πιο τραγανά και ροδοψημένα ψάρια αντι για απλό αλεύρι ,αλευρώστε τα με αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακατέψτε και λίγο καλαμποκάλευρο .....άααλλη γεύση.
Όταν πάτε να αγοράσετε ρόδια η να διαλέξετε από κήπο θα δείτε όσο πιο κόκκινο είναι τόσο πιο γλυκό,επίσης καλό είναι να είναι βαρύ γιατί θα είναι ζουμερό και χωρίς τρύπες γιατί ίσως έχουν μπει μέσα διάφορα μυγάκια,ο χυμός από ρόδι είναι το καλύτερο αντιοξειδωτικό και έχει πολλά θρεπτικά στοιχεία αρκεί να τον πιείτε αμέσως για τί χάνει γρήγορα αυτά τα συστατικά

Συνολικές προβολές σελίδας